Workshop

Varför inte ha en kickoff med jobbet? Eller en After work efter ett lyckat projekt? Kom till ateljén så syr vi ihop en kul aktivitet. Skicka oss ett mail om hur vi kan hjälpa till att göra en trevlig målarstund för er. Meddela hur många ni är och vilken dag och tid ni tänker er. Ni får ett förslag tillbaka på pris och upplägg. Max antal 10 personer.

IMG_1159

Workshop

Den här workshopen passar dig som tänker "jag kan inte måla" I workshopen får du prova att skapa olika typer av bakgrunder som du sedan kan ta vidare på olika sätt. I priset ingår det material du behöver för att kunna skapa 1 målning på uppspänd duk. Fika ingår.

IMG_4230

Måla och skåla

Samla ihop arbetskamraterna eller tjejgänget och träffas under trevliga former i skapandet. Vi står för allt material, skålen och lättare snacks. Eftermiddagar är avsedda för denna aktivitet.

IMG_0029

Vuxen och Barn

Kom till ateljén med ditt barn eller barnbarn och få några trevliga timmar i en kreativ miljö. Ni får måla en tavla och får använda det material som finns tillgängligt. Allt material ingår för att måla en tavla och en fika bjuder jag på. Tänk på att ha oömma kläder.