Event - för företag eller grupper

Samla dina kollegor eller vänner till en trevlig stund.

Vi skräddarsyr för din grupp. Kick off, möhippan, tjejträffen eller After Work – alltid uppskattat. 

Företagsevent/Gruppaktivitet

Företaget, möhippan, tjejträffen eller någon annan grupp, vi anordnar en trevlig aktivitet för Er. Ett kravlöst och roligt event som passar alla. Ni kan få förslag på ett tema eller ett helt random uppslag för er målarträff. Vi kan ordna med lättare förtäring för er. Vi har också möjlighet att kombinera ert event med ölprovning från det lokala bryggeriet eller ett dopp i badtunna och en bit mat på Restaurang. Skicka ett mail och tala om era önskemål. Boende finns också (klicka på länken Boende eller läs mer i menyn) Priset är per person och mat eller annan aktivitet tillkommer, fika ingår.

Allt är möjligt. 

Vanliga frågor och svar

Hur kan jag boka ett event?

Skicka en förfrågan genom att klicka på mail-ikonen. Berätta vad ni söker och vi skräddarsyr ett förslag till er. Bokningen blir bekräftat när ni godkänt förslaget.

Erbjuder ni ett boende?

Ja, vi har två studio-lägenheter i samma hus för 4 personer/lägenhet.  Du kan läsa mera här.

Hur tar man sig till er på Bohus-Björkö?

Från Göteborgs Central / Nils Erikssonsplatsen går buss ut till Lilla Varholmen. Vägverkets färja tar ca 5 minuter och på Björkö går buss på vardagar. se mer på Västtrafik

Kör ni bil så håll ut mot Volvo Torslanda, Lilla varholmen och färja till Bohus-Björkö. Parkering finns i hamnområdet – Easy Park.

Vad behöver vi ha med oss?

Ingenting! Om ni bokar med eget tilltugg, då tar ni med det, annars tillhandahåller vi er med vad som behövs för eventet. Tänk på att ha oömma kläder.

Hur betalar vi?

Ni får faktura/betalningsinformation vid bokningsbekräftelse. En Deposition betalas vid bokningen och resterande vid ankomst. 

Vad ingår i priset?

Du får 1 canvas duk att måla på. Allt material som behövs, dukas fram för er att använda. Fika med kaffe och dopp.